Voor de beste iPad reparatie in Rotterdam ga je naar The Repair House

LOGO

Is je iPad gevallen en is deze door de val kapot gegaan? Dan ben je voor een iPad reparatie Rotterdam bij The Repair House zeker aan het juiste adres. Deze telefoons zaak in Rotterdam geeft onder andere 12 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens reparatie worden vervangen en je telefoon zal in de meeste gevallen binnen een half uur gerepareerd zijn. 

reparatie-schade

15 jaar ervaring in reparaties en 12 maanden garantie 

De monteurs van The Repair House hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het repareren van iPads, telefoons, laptops, computers en zelfs in het repareren van navigatiesystemen. De monteurs van deze telefoons zaak hebben speciale trainingen gevolgd zodat zij jouw telefoon uitstekend kunnen repareren. Het bedrijf gebruikt ook alleen hoogwaardige kwaliteits onderdelen voor de reparaties die zij uitvoeren.Daarom zul je 12 maanden garantie ontvangen op de onderdelen die er tijdens de reparaties worden vervangen. Wanneer er na de reparatie nog steeds iets niet goed werkt kun je altijd terugkeren om het probleem alsnog te verhelpen. 

Screenprotectors en hoesjes om schade te voorkomen 

Kortom voor de beste iPad reparatie Rotterdam ga je naar The Repair House. De telefoons zaak biedt naast reparaties echter ook screenprotectors en hoesjes aan zodat val schade in de toekomst kan worden voorkomen. het is niet nodig om een afspraak te maken dus breng gerust een bezoek aan de winkel om jouw iPad snel en voor een zeer voordelige prijs te laten repareren.