L.P. Petersen heeft altijd kwaliteit in huis

logo (1)L.P. Petersen heeft altijd kwaliteit in huis

Als ondernemer kom je altijd wel achter de dingen die handig zijn voor je onderneming. Je vindt altijd wel je eigen manier voor dingen en komt er dan achter of het werkt of niet. Zeker als je uit ervaring leert, als iedereen je nog zo van allerlei dingen kan aanbevelen of aanraden, maar je toch je eigen plan trekt, ongeacht wat iemand anders er van vindt. Dan ontdek je echt de dingen die voor je werken en de dingen die gewoon niet aan je besteed zijn. Ik zelf ben ook zo iemand die op zo’n manier leert, van ervaringen, van het gewoon doen. Ik zal dit aan de hand van een voorbeeld aantonen. Aangezien ik een antiekzaak heb, zei iedereen me dat ik de dingen die ik verkoop moest tentoonstellen in meubels die zelf ook antiek zijn. Bijvoorbeeld antieke dressoirs of wandkasten. Maar ik zelf zag dat niet zo zitten, vond dat wat te eentoning. Dat is het nadeel dat je dan hebt, dan heb je het tegen je. Ik wil juist iets heel moderns mixen met het oude van de antieke spullen, en het lijk mij een goed idee hier grootvakstellingen voor te gebruiken. Dus ik naar L.P. Petersen, mijn vaste adres voor dit soort zaken. Waarom L.P. Petersen? Omdat ze gewoon erg goed zijn in wat ze doen en ik dat echt kan waarderen. Ze hebben altijd op voorraad en hebben kwalitatief goede spullen in huis. Ik trok dus m’n eigen plan en schafte bij L.P. Petersen enkele nieuwe grootvakstellingen aan, die ik in mijn winkel zette. En ik bleek gelijk te hebben, het nieuwe en industriele van de stellingen maakte het antieke juist weer extra oud maar ook echt speels, en zodoende sprak het een heel ander publiek ook aan.