Etiketten plakken op de juiste dozen, mijn eerste bijbaan

New Picture (40)

Etiketten plakken op de juiste dozen, mijn eerste bijbaan

Ik mocht een dagje meewerken op het kantoor van mijn vader, hij heeft een kantoor en magazijn. Na een paar uur mocht ik mee naar het magazijn om daar nog een paar dingen te doen. Dit ging voornamelijk om etiketten op plakken. Ik vond het wel leuk om te doen, ik moest op allemaal dozen etiketten plakken, maar de etiketten moesten wel kloppend zijn aan de dozen dus het was nog best wat uitzoekwerk. Ik wil graag een bijbaantje en dit was een goede dag voor zowel mijn vader en ik. Mijn vader had er namelijk wel over nagedacht om mij bij zijn bedrijf te laten werken, maar hij moest ook eerst kijken of ik het wel leuk vond. En ik denk dat het prima werk is om geld mee te verdienen. Ik heb de laatste tijd best veel vrije uren dus het is wel makkelijk om dan te gaan werken. Zo spaar ik ook wat geld, iets wat mijn vader heel belangrijk vind. Hij leert mij echt dat ik al vroeg moet beginnen met geld verdienen. Ze betalen nog wel veel voor mij maar het gaat steeds minder worden, en dat snap ik wel. Als ik iets leuks wil doen moet ik dit zelf bekostigen, en waarom ook niet? Zo zit het leven inderdaad wel in elkaar, je kan niet altijd alles maar krijgen. Ik wil dan ook een vast bedrag hebben en daar een deel van uitgeven aan leuke dingen en de rest sparen. Het zou echt heel erg vet zijn als ik mijn eigen laptop kan kopen, dit wil ik al een tijdje.