De ontdekking van consultbv.nl komt precies op het juiste moment

De ontdekking van consultbv.nl komt precies op het juiste moment

Nu wij op het punt staan een eigen huis te kopen, komt daar natuurlijk direct al het financiële plaatje om de hoek kijken, iets wat ik wel interessant vind me in te verdiepen. Natuurlijk moesten we eerst helder krijgen hoeveel we überhaupt konden lenen voor dit huis dat we op het oog hadden, maar ook wat een hypotheek we dan zouden moeten nemen. In mijn zoektocht naar informatie stuitte ik op de website consultbv.nl, waar je terecht kunt voor zowel pensioenen die je er kunt opbouwen als voor hypotheken die je er kunt afsluiten. Ik had voorheen nog niet eerder van consultbv.nl gehoord maar dat kan natuurlijk ook komen door het gegeven dat ik er nog niet naar op zoek was geweest, ik had me immers nog nooit bekommerd om mijn pensioen en ook wat betreft een hypotheek was ik daar nog nooit mee bezig geweest – logisch ook natuurlijk. Enfin, nu wordt het allemaal wel interessant hoor, want gezien het bedrag dat we zouden kunnen lenen voor de hypotheek kunnen we ons het huis veroorloven dat we op het oog hebben en kunnen we vanaf heden dus ook een bod gaan uitbrengen. Je kunt je vast wel voorstellen dat dit heuglijk nieuws voor ons was om te vernemen, dat we hiermee zeer verblijd waren. Ik heb altijd al een bepaald type huis op het oog gehad en nu de woningenmarkt zo gunstig is loonde het echt daarnaar te gaan kijken. Eenmaal op zoek vonden we enkele huizen die aan de beschrijving voldeden, waaronder eentje waar we echt een bijzonder gevoel bij hadden, wat een ontzettend mooi huis was dat! Je kunt je dus wel voorstellen dat de ontdekking van consultbv.nl een enorme uitkomst voor ons is en bovendien precies op het juiste moment komt.