Ben jij ook op zoek naar juridische vacatures?

Omdat ik een goed adres heb gevonden waar je juridische vacatures kunt vinden door heel Nederland. Ben ik op het idee gekomen om mijn bericht achter te laten op dit blog. Immers staat deze vol met aanraders en deze mag beslist niet ontbreken. 

Sinds een aantal maanden woon ik in een andere plaats. Mijn opleiding om aan de slag te kunnen gaan als jurist heb ik succesvol afgerond. Voordat ik ook maar was verhuist ben ik druk bezig gegaan met het zoeken naar een baan. Dit vond ik best lastig omdat ik nog helemaal niet bekend was in mijn toekomstige woonplaats. Tot ik op de website van advocatenjursiten.nl terecht kwam.

juridische vacatures

Snel de perfecte baan gevonden

Op deze website trof ik diverse juridische vacatures aan en zelfs in en rondom de woonplaats waar ik zou gaan wonen. Wat zo prettig is aan deze website, is dat je direct kunt doorklikken om ook direct te kunnen gaan solliciteren. De volgende dag werd ik zelfs al gebeld om een afspraak te maken voor de 1e sollicitatieronde. Natuurlijk was ik erg zenuwachtig maar het gesprek verliep erg goed waardoor ik er wel vertrouwen in kreeg.

Inmiddels ben ik aan de slag bij een advocatenkantoor waar ik zelfs doorgroeimogelijkheden heb. Mijn collega’s zijn erg aardig en daar leer ik veel van. Ik heb mijn plekje helemaal gevonden, mijn huis is bijna klaar en ik kan zelfs op de fiets naar mijn werk toegaan. Zo simpel kan het dus zijn om online een geschikte baan te kunnen vinden.

juridische vacatures